Je ještě věda vědou, nebo už je to nová církev?

      Věta: „Principiálně nemůže existovat žádné perpetum mobile, na tom se snad všichni shodnem. „ je velmi záludná a manipulativní i když to zatím tak nevnímáte. Platné fyzikální zákony, platí ale jen  zde na zemi, a za přesně daných podmínek, tedy těch při kterých byl daný „fyzikální zákon“ zkoumán a ověřován. Stačí změnit dvě, nebo tři podmínky ( tlak, teplota, frekvence, magnetizmus, gravitační zrychlení, corolisova síla a mnohé další) a fyzikální zákon  najednou neplatí.

"Věda je ideologie, stejně silná a nebezpečná jako náboženství. Věda je vlastně druh náboženství. Běžný člověk si náboženská tvrzení nemůže ověřit a musí věřit duchovním autoritám, které stojí mezi ním a Bohem, kterého prý náboženství zkoumá. Když náboženství selhalo díky své zjevné korupci, spirituální impotenci a mravní zvrhlosti, tak přišla materialistická věda. Běžný člověk si její tvrzení nemůže ověřit a musí věřit vědeckým autoritám, které stojí mezi ním a Přírodou, kterou prý věda zkoumá. Jsou to dvě různé variace na stejné téma. Cílem je vybudovat duchovno bez vědy a vědu bez ducha, jako dva nesmiřitelné koncepty, které v člověku vyvolávají trvalé existenční schizma (rozštěpení) a z něj plynoucí stres z absence smyslu bytí. Toho bylo dosaženo odstraněním bio-spirituálních Nauk z naší planety, které v rámci ID fyziky učily, že vědomí, energie a hmota jsou různé strany téže mince a vysvětlovaly, jak spolu souvisí." :Tajemství Amenti 2.

      Jsme letci? Víme něco o aerodynamice, magnetických polích, které umožní létání? O narušení elektromagnetického pole a vytvoření „díry“ která vtahuje předmět 7 až 8 násobnou rychlostí světla? Velmi málo, v podstatě nic. Jejky, dodenádavna nám vědci tvrdili, že nic rychlejšího světla není! Asi byla chyba v překladu...

       Tak jednoduchá otázka: Jak to, že čmelák létá? Má tak velké a těžké tělo a tak malá křídla! Porušuje veškeré zákony aerodynamiky. No on to neví tak si spokojeně létá. Pokud máte širší rozhled a zajímají Vás i jiné světy a dimenze, zjistíte, že vše co na Zemi v naší kultuře je popsáno je v podstatě ohnuto, nebo zcela přepracováno za jediným účelem- zotročení lidstva.

       Prosím všechny čtenáře, kteří dočetli až sem a bytostně je daný text rozčiluje, aby dál nečetli! Zachráníte si své duševní zdraví a nenastanou u Vás trvalé nevratné změny! Byli jste Varováni!

      Jakákoliv oblast lidského vědění a hlavně její záznamy je zfalšována už od tak jednoduché věci jako je čas. Manipulují nám časem letní-zimní, atd. Je to politické rozhodnutí. Všechny kalendáře a že jich je, jsou zfalšované myslím tím židovský, křesťanský, mayský, každý má jiný letopočet atd. Všechny víry jsou zfalšované a ohnuté ve prospěch toho kdo jimi vládne. Nejblíže skutečnosti jsou snad Védské hymny – možná- ale stále jde o převyprávění příběhů příslušníků mimozemských civilizací.

      Mnoho skutečných věcí je manipulováno a potlačováno, běžný člověk se pravdu a skutečnou historii jeho země „ prostoru planety odkud pochází“, národa, kmene a své duše nedoví. Mnoho lidí nevěří ničemu - jen „vědě“

     Ta věda byla v jistých dobách přínosem, když tady řádila církev a přisvojovala si na základě „víry“ moc nad lidstvem a jednotlivým člověkem, to církev a její pomýlené myšlení upalovala naše milované ženy které věděly mnohem více a léčily naše blízké. Pak věda ukázala člověku a lidstvu, že je vše jinak! Byl to velký krok a posun. Tento proces trval někde několik století, jinde stále nebyl dokončen a jinde se to už zvrhlo v takovou „vědu“, která je znovu církví a tvrdí nám globální oteplování a jiné zhovadilosti, aby mohli lépe ovládat své věřící ve vědu a vybírat odpustky – promiňte vyšší daně a emisní povolenky a zakazovat auta a letadla. Viz Schwab a jeho klika.

     Mám tím na mysli že tato „věda“ už je tak úzce svázaná s politikou a zcela jinými cíli, je taková, že je povolen jeden jediný názor a ostatní jsou marginalizovány a potlačeny až tak, že máme ministerstvo lži - promiňte vnitra, které říká co je správně a co špatně – blokuje zpravodajské a jiné weby, i pravé vědecké poznání, to aby jste náhodou neprozřeli!

     Systém se velmi bojí myšlenky, která je tak smyslná, tak pravdivá a tak silná, že umožní narušit a rozklížit i zhroucení tohoto, nebo jakéhokoliv jiného systému jak ho známe a jak z něj mnozí přisáti na různé neziskovky, státy a globální nadnárodní organizace tyjí. Proto je systém schopen bez mrknutí oka zlikvidovat takové unikající informace, které jsou způsobilé vyvolat změnu.

     Teď netrvrdím, že tento náš systém v ČR je špatný, nebo velmi špatný ve světle jiných systémů jinde! Mohl bych napsat román. To není potřeba, protože pokud Vás daná problematika a nazírání na vesmír zákony a lidské rasy a jiné rasy bytující na jiných planetách a jejich technologie a vynálezy v našem prostoru budou zajímat, příslušné práce si sám najdete. Dovolil bych si Vás odkázat na knihu „Interwiev s mimozemšťanem“ a knihu „ Tajemství amenti“ a útlý svazek „Protokoly sionských mudrců“ třeba najdete to co hledáte.

     Možná i získáte a odpovědi na Vaše otázky a přibyde Vám „milion“ otázek nových, ale stále budete v bodě 0. Protože poznat informaci mnoho neznamená. Teprve její přijetí, aplikace, prožívání a vědomé jednání vás posune buď do plusu nebo mínusu – jestli půjdete cestou dobra, nebo jinou. Ať Vás síla provází!

Ps: Každý člověk na této planetě byl obdařen obrovskou mocí, část té moci, která mu byla dána je možnost „svobodné volby“. Systém se této Vaší moci velmi bojí, proto dělá vše aby Vám ji omezil, nebo odebral a to všemi prostředky přes vědění až po biologické změny ve Vašem organizmu.

Filip Zejda.


Pokud potřebujete více informací, některé najdete zde:kdo-ohrozuje-demokracii-v-cesku-dnesni-inkvizitori-


FLYING SCHOOL OF THE YEAR 2014


​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

Preise für Schulung, Miete 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Wetterprognose
Odkaz na novinky...

PREFLIGHT ON-LINE
Odkaz zde...


Kontakt:

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Kontaktinformationen...