Chytré mobilní telefony jako komplexní špionážní systém a novodobé otroctví.

Mobilní telefony jako zbraň nesvobody a novodobého otroctví

Mobilní telefony - špionáž, vliv na zdraví a ztráta svobod, manipulace s softwarem ve Váš neprospěch a omezení využívání..

Podle technických údajů, které unikly díky p. Smowdenovi a panu XY ale i mnohým jiným, je zřejmé, že nejen jisté státní služby ale i korporáty a kdejaké bezvýznamné bezpečnostní agentury  ale už i soukromníci, kteří se dlouhodobě věcí zabývají jsou schopni a mají moc a technologii zapnout na dálku na Vašem telefonu:


1. V případě obyčejného tlačítkového telefonu bez operačního systému

- mikrofon a skenovat okolí a provádět prostorový odposlech

- lokalizovat Vaši polohu triangulací z přenosové soustavy GSM, tato přesnost se odhaduje na 50-300m podle množství pokrytí území vysílači.

-zablokovat, nebo znefunkčnit Váš jednoduchý mobil, aby jste byli nuceni pořídit si nový, nebo pro ně lépe - chytrý mobil a ještě lépe pokročilý chytrý mobil x té generace- který slouží jako dokonalý špionážní počítač s mnoha funkcemi i mnoha možnostmi připojení.

- pokud má Váš mobil Bluetooth, nebo wifi mohou radikálně zpřesnit Vaši lokaci pomocí těchto zářičů, které jsou schopni aktivovat na dálku odesláním kódu do vašeho mobilního telefonu. Jejich specifickým zapínáním a vypínáním jsou schopni Vás naprosto přesně lokalizovat ve městech a ještě daleko přesněji v kancelářských budovách, dokonce i přesně lokalizovat v jedné místnosti kde je více uživatelů přístrojů s funkcí bluettoth.zprecizování Vaší přesné pozice pomocí bluetooth zařízení v okolí v řádech na decimetry. Mimo to přes Bluettoth a Wifi mohou zjistit ostatní osoby ve Vaší blízkosti, nabourat se do jejich systémů, a zjištění telefonních čísel které mají oni v mobilu.

- získají naprostou jistotu, kde právě jste z kamer telefonu a to i v naprosté tmě pokud použijí teplotní režimy kamer. Také zjistí počet osob, a prostředí v kterém se nacházíte. Přesnost lokace na centimetry!


Jak se bránit?

 - Mikrofon na mobilu odpojte a zabudujte mikrospínač, který aktivujete pouze v případě, že Vy sami chcete mikrofon použít při přijatém nebo odesílajícím hovoru. Někteří právníci to tak dělají. Zvládne Vám to udělat jakýkoliv radioamatér.

- Používejte  výhradně mobil, který nemá Bluettoth ani Wifi ani jakoukoliv kameru!

- Používejte mobilní telefon pouze s vyjímatelnou baterií. Pokud jdete na jednání telefon rozeberte a vyjměte baterii. Pak je telefon naprosto nefunkční.

- Používejte pouze baterii s malou kapacitou, tím spíše odhalíte odposlech, nebo zaměřování, nebo jiné nekalé praktiky, tím že se baterie bude velmi rychle vybíjet.

- Mobil také můžete vkládat do jakéhokoliv kovového obalu, nebo hliníkové folie jako třeba od másla, nebo pytlíku od chipsú či brambůrek, který má kovovou vnitřní folii z hliníkové folie.

Samozřejmě můžete používat šifrovaný mobil, ale tam jsou také jistá rizika že se na Vás tajné služby apriori zaměří.


2. V případě, že dobrovolně používáte chytrý mobilní telefon s nemožností vyjmout baterii, máte u sebe - zcela dobrovolně  na základě vašeho rozhodnutí dokonalý špionážní hardware a software, s mnoha funkcemi, které ani netušíte a nelze jej nikdy vypnout,

respektive může být na dálku aktivován aniž to Vy tušíte a vidíte a který jste si sami zaplatili ( velký bratr Vám děkuje) Nosíte s sebou tedy všude dokonalý osobní špionážní komplexní systém, který nejde nikdy zcela vypnouout, může být použit proti Vám dokonce i biologicky destrukčně a umožnuje na dálku útočníkem aktivovat tyto funkce:


- Prostorový odposlech.

- Sledování prostoru okolo vás pomocí přední a zadní kamery, nebo skupiny kamer v různých spektrech, které kamery technologicky umožňují, tedy i infra.

- Sledování Vaší přesné lokace pomocí GPS,  až na jedmotlivé metry.

-  Upřesnění Vaší již tak přesné pozice pomocí Wifi v řádech desítek metrů až jednotlivé metry

-  Zprecizování Vaší přesné pozice pomocí bluetooth zařízení v okolí v řádech na decimetry. Mimo to přes Bluettoth a Wifi mohou zjistit ostatní osoby ve Vaší blízkosti, nabourat se do jejich systémů, a zjištění telefonních čísel které mají oni v mobilu.

-  Získají naprostou jistotu, kde právě jste z kamer telefonu a to i v naprosté tmě pokud použijí teplotní režimy kamer. Také zjistí počet osob, a prostředí v kterém se nacházíte. Přesnost lokace na centimetry!

- Mohou Vám nahrát na Váš telefon jakýkoliv sledovací software, aniž by jste to věděli.

-  Spousta organizací Vás sleduje a i lokalizuje, přes škodlivé programy ukryté v líbivých aplikacích, baterka, navigace, sociální sítě, platby  bance atd...

-  Mohou na dálku zpomalit Váš operační systém, znehodnotit akumulátor- baterii, aby jste byli nuceni si koupit jiný – ještě pokročilejší a ještě špionážně lépe využitelný chytrý telefon, který ještě lépe funguje jako zářič škodlivých elektromagnetických vln v daleko vyšším pásmu, který již je navržen k ovládání mysli lidí.

- Mohou změnit Software v telefonu, aniž by jste si to přáli, či přímo objednali.

- Mohou pomocí senzoru světla zjistit pin a hesla i když máte zakrytou kameru! Viz příloha ***

- Po vás vláda bude chtít ( pokud zákon projde) od 1.2025 hrazení koncesionářských poplatků za televizi i rozhlas.  Tedy budou chtít peníze po Vás jako majiteli chytrého telefonu přestože se na jejich  vysílání nedíváte a neposloucháte je. Budou chtít Vaše peníze za lži, polopravdy, narativy a výplach mozku za propagandu  kterou vysílají na státních  vysílačích.

Špionážní,  vládám a ministerstvům volně prodejný systém od izraelců se  jmenuje Pegasus. Po úspěšném nasazení umožní operátorovi plně kontrolovat mobilní zařízení včetně přístupu ke všem e-mailům, telefonním hovorům, šifrovaným zprávám v aplikaci Signal nebo WhatsApp i fotografiím. Pegasus dokonce dokáže ovládnutím mikrofonu proměnit telefon v zařízení pro vzdálený odposlech. ( To je ale jen výčet toho co prozradili novinářům)


  Jak se bránit?

     Nepoužívat chytrý telefon! Nikdy a za žádných okolností. Různé státní i nestátní bezpečnostní agentury, korporáty, ale i církve mají své agenty, kteří páchají trestnou činnost. Ideální pro zahlazení jejich stop, nebo alespoň dostatečné a dočasné odpoutání pozornosti od skutečného viníka je najít falešného viníka – obětního beránka, bílého koně.

 Již v průběhu akce se zjišťuje různými skeny, kdo v okolí akce je, byl a na koho je možné akci svést, nebo na koho je možné obrátit pozornost tak, aby pravý pachatel mohl nepozorovaně opustit oblast.To dělají přes chytré mobilní telefony, do kterých jsou schopni nahrát jakýkoliv kompromitující materiál.

 Nedejte jim šanci to udělat přes Váš osobní špionážní systém do kterého Vám mohou nahrát do jeho paměti cokoliv! Třeba video, kde jste spolupachatelem akce. Nebo pornografický materiál s nezletilými osobami, nebo brutální  sadomasosex. Třeba i jen pro to, že na Vás upoutají pozornost a vyšetřovací stopu, tam kde policie ještě není dostatečně zkorumpovaná a aby skutečný pachatel mohl v klidu opustit oblast nebo zemi.

 Bránit záření se můžete faradaiovou klecí nad lůžkem, V tomto případě plechem. Je také dobré mít  plechovou sedlovou střechu v domě, který je blízko buňce a vyzařovacím anténám a plechový obklad domu. Ovšem nesmíte dopustit, aby si někdo ve Vašem domě pustil Wifi, pak je to násobně horší neboť jste pak  vyzařováním tohoto zařízení grilováni jako v mikrovlnce.

 Pokud jste chytřejší a zručnější než běžný uživatel můžete si vyrobit zařízení, které bude přetvářet emise vysílačů převáděcích buněk (lze do 6G)  na elektrický proud, který můžete v domácnosti spotřebovávat. Pokud bude takových lidí více, zhroutí se jim systémy na ovládání lidí. Znalost této technologie potlačují jak jen mohou! Vždy budou tvrdit, že zisk energie z této technologie je nepatrný - záměrně Vám lžou!


Manipulace s Vaším zdravím.

- Pomocí dálkového vysílání  na Tera Hz frekvencích mohou zkombinovat a nastavit  jakýkoliv pro ně potřebný proces u lidí očkovanými jistou látkou či látkami, v jistých očkovacích šaržích, které Vám zhoršuje aktivitu mozku a utlumí Vás, nebo bude akcelerovat Vaši agresivitu, nebo podřízenost, vše bylo zkoumáno a zkoušeno už od projektu MK ULTRA a dělají to všechny vyspělé země i korporáty.

Tato technologie je určena pro očkované s adjuvanty grafenu, který je obsažen v některých vakcínách  a některých šaržích a má velmi vodivý potenciál a extrémně zesiluje záření a vliv v celém těle. 1 gram oxidu grafenu pokryje plochu celého fotbalového stadionu. Co pak udělá ve Vašem těle? Jak obrovským a jak citlivým zářičem a anténou pak budete ve spojení s Vaším chytrým telefonem? A že to není možné? Pak zcela jistě spoustu věcí nevíte a doporučuji Vám se sebevzdělávat.

https://rumble.com/v3rkueg-itu-cz-dabing.html

Postupně vystavování se takovému režimu může vyvolat nevratné poškození zdraví. Čím pokročilejší telefon a čím je dražší tím více je možné ho zneužít a tím lépe z Vás mohou udělat oběť, zdravotní, politickou, ale pozor i trestně právní.

https://aeronet.news/video-mobilni-telefony-a-site-operatoru-nikdy-nebyly-bezpecne-pro-jakykoliv-typ-hovoru-ani-textu-brutalni-chyba-v-globalni-mobilni-siti-ktere-se-tajne-sluzby-nehodlaji-vzdat/

Mějte na paměti, že všechny chytré telefony všech běžně dostupných výrobců musí mít softwarové zadní vrátka pro tajné služby, aby je mohly ovládat. – jedině tak je umožněn jejich prodej na daném území státu nebo na území unií! Výrobci se samozřejmě budou dušovat, že nic takového není, jistě a co na úrovni čipu a jeho základního programu a operačního programu?


 Svobodná volba

Pamatujte na to. Uvědomte si, že právě Vy máte právo volby mít, nebo nemít mobilní telefon a jaký! Říká se tomu svobodná volba! I to je jedna z věcí, kterou si  sami naprosto svobodně určujete svůj další běh událostí. A proboha nespěte už s tou mobilní špionážní zdraví škodlivou „sračkou“ u hlavy a vysvětlete to i svým dětem sledující sociální sítě do omdlení – spánku.


 Pozlátka aneb jak vás dostat a ještě si chytrý mobil rádi koupíte ze svého.

 Nalákali Vás na krásný čistě vypadající obraz na displayi, nebo na nejlepší fotoaparát a že budete moci fotit vždy a zachytitt momentky z Vašeho života? Nebo Vás nalákali na Sociální sítě a že vždy budete v úzkém kontaktu se svými příbuznými, dětmi a přáteli ? Nebo Vás snad dostali na užasnou rychlost přenosu internetu? Dokážete takovým pozlátkům odolat?


 A víte co? Nic z toho, ani žádnou pitomou aplikaci  která Vás přes pusch notifikace sleduje k opravdovému a skutečnému životu nepotřebujete! Jen Vás mobil obírá o Váš drahocenný čas, zdraví a mnohdy i svobodu.


 Na automobilovou navigaci použijete mapu a cedule, pokud to už neumíte tak použijte k tomu určenou externí autonavigaci nikdy ne chytrý mobil!  U letecké navigace udělejte to samé, nebo použijte tablet s velmi jasnou obrazovkou a GPS, GLONASS a BEIDOU s GALILEEM budete tak mít více šancí, že doletíte v případě, že by některý ze systémů byl vojáky rozostřen, nebo byly vkládané úmyslně špatná data od jiné mocnosti kvůli navádění raket a dronů. Na e-maily, sociální sítě a internet použijete PC, nebo laptop a  nejlépe s jiným operačním systémem než jsou Windows,  dobré jsou Linuxové aplikace s otevřeným kókem. Také to jde a mnohem pohodlněji! Mě už to takto funguje několik let.


 Někteří právníci v trestním právu používají zásadně několik jednoduchých telefonů, bez operačního systému s vypínatelným mikrofonem, bez kamer a sakra velmi dobře vědí proč! Vědí kolik klientů skončilo špatně  a za mřížemi protože jim v mobilu našli něco, co nebylo jejich... Třeba dokumenty, které bylo možné označit za špionážní, dětskou pornografii, daňové úniky, byli na špatném místě v nesprávný čas... Jistě to se Vám přeci nemůže stát! Nebo jste ochotni připustit, že za jistých okolností může? Pak jste na dobré cestě k vlastnímu osvobození, které se jmenuje svobodná vůle při výběru telefonu.


 To se mě určitě netýká, autor bude duševně vyšinutý konspirační teoretik...

 A že jste obyčejný člověk? Že Vás nikdo nesleduje? Že se nemáte čeho bát když nic protizákonného neděláte? Jo - to můžete říct každému druhému ve vyšetřovaí vazbě. Ve vězení, to sdělte každému desátému, který tvrdí, že je nevinný a vsadil bych se, že každý dvacátý opravdu nevinný bude…

 Pamatujte, že pro jakýkoliv režim je nejvíc nebezpečná ta pravá myšlenka – myšlenka, která ukazuje na zbytečnost a špatnost toho daného režimu jak zneužívá moc, jak je zkorumpovaný a jak z Vás dělá neuvědomnělé otroky.  Ta pravá myšlenka může a zpravidla režimu vadí více než milion vražd nebo genocida! Ostatně i proto se režimy k politickým vězňům chovají hůře než k vrahům. A jste si jistí, že nežijete v takovém režimu? A jak dlouho ještě? A jak to poznáte? Nežijete náhodou v bublině?


 V Číně si už bez mobilu běžně nic nekoupíte, ani na vesnickém trhu!

 V době Covidu vyžadovali QR kódy v mobilu, aby jste mohli vůbec někam za kulturou i v naší zemi! Stát přes pošahané údajné "odborníky" lehce vydíratelné lidi, lidi kteří byli závislí na systému a profitu z něj i hloupí lidé kteří si demagogii vzali za svou novou víru a přes ministerstvo zdravotnictví nutil manžele, aby v autě  při společné jízdě nosili roušky přestože spali ve společné domácnosti v jedné posteli – ano to bylo zde v ČR! Co si vymyslí příště? Jaká zvůle příjde?

 Proberte se!

 Vítejte v totalitě, kterou si tvoříte sami tím, že jste neodmítli používat totální globální sledovací zařízení – chytrý mobilní telefon xy té generace.


 Ale když je tak cool a je v něm všechno že? Prostě Vás utáhli na dívku v červeném - jak by trefně poznamenal tvůrce Matrixu.


 Pokud už chytrý mobil máte, některé funkce lze částečně omezit jeho nošením v kovovém pouzdru, který zastíní přenosy dat.  Je to dočasné a ne důsledné řešení. Jediné správné řešení je se jej zbavit!

 Spousta nepoučených a nikdy nepoučitelných lidí namítne: " Já nic neudělal , chovám se slušně a proto mi nic výše popsaného nehrozí" Ani neví jak daleko jsou od pravdy. Podobné problémy jsou s českou kriminální policií spojeny i s pachovými stopami, kdy jednoznačně poukazovaly na to že pachatel je vinen, přestože nebyl! Odkaz na článek:Největší justiční průšvih od roku 1989, říká expert o „neomylné“ důkazní metodě

 No není lepší jít létat a vypláchnout si hlavu a vidět tu krásnou krajinu z výšky? Opustit to veškeré pozemské darmoplatné plácání a užívat si třetí dimenzi, nejlépe vysoko nad dosahem všech telefonních převaděčů? Létání nad hlavami různých darmožroutů a vymahačů čehokoliv od poplatků za kontrolu rychlosti až po parkování vám také ušetří dost - pokud tedy bravurně neovládáte správní řízení a správní právo.

A jak to vidíte Vy?

F. Z

PS.: Tento text je pouze slohovým cvičením, jakákoliv podobnost je čistě náhodná. Upozornění: Pokud danému textu uvěříte, máte brouka v hlavě a můžete mít celoživotní psychické problémy. - z pohledu Vašeho okolí na Vás. Naopak Vy můžete stát duševně vyrovnaným a blaženým člověkem s daleko vyšším povědomím než dav. Začíná to u maličkostí.   Všechny zde uvedené informace si osobně ověřte před tím, než jim přiznáte důvěryhodnost!


Odkaz na mluvené slovo k tématu 3pionáž pomocí mobilu.


***Příloha: https://pctuning.cz/article/bezpecnostni-hrozba-u-telefonu-a-tabletu-senzor-vas-muze-potaji-natacet?Bezpečnostní hrozba u telefonů a tabletů, senzor vás může potají natáčet

[David Jiránek]

David Jiránek

2. 2. 2024 16:20

Vědci z MIT odhalili bezpečnostní hrozbu, která se skrývá v prakticky každém moderním telefonu, tabletu i řadě dalších zařízení. Útočník vás může natáčet a kameru k tomu nepotřebuje.

Přelepenou nebo zakrytou kameru má u notebooku dost uživatelů z důvodu bezpečnosti a zachování soukromí. Pokud se k nim řadíte, možná vás zaskočí, jak snadné je zneužití jiného senzoru, který najdete spíše u mobilních zařízení. Řeč je o senzoru světla. Ten řídí například jas displeje a u telefonů tak může běžet prakticky nepřetržitě.

Na MIT (Massachusetts Institute of Technology) se pustili do zkoumání, zda senzor lze zneužít pro špehování a jak mu zamezit. Jak se ukázalo, senzor může posloužit jako kamera a lze přes něj získat i třeba PIN nebo heslo.

Jeden z pokusů se právě na PIN zaměřil a skrze změny okolního jasu šlo zjistit okolo 80 % PINů při deseti pokusech na každý. Při náhodném tipování byla úspěšnost jen 20 %. Tato technika má předpoklady pro optimalizaci a v rukou šikovného útočníka může být ještě přesnější.

Díky pokročilým algoritmům se dá ze senzoru získat i obraz. Ačkoliv ho nelze kvalitou srovnávat s klasickou kamerou, už teď algoritmus rozpozná například gesta rukou. Testy prokázaly, že lze rozeznat i přítomnost lidského obličeje nebo různých tvarů.

Problém je v právech

Ačkoliv se může zdát, že útočník získá jen řadu rozmazaných obrázků, háček je v samotném přístupu k senzoru. Ten se totiž řadí do kategorie s malým rizikem a lze k němu přistupovat bez nutnosti speciálního oprávnění. O tom, že software senzor využívá tak nemusí uživatel dlouhou dobu vůbec vědět. Díky tomu mohou útočníci získat velké množství dat a vylepšit svůj algoritmus.

Na MIT proto doporučují změnu práv ohledně senzoru okolního světla, včetně snížení jeho rychlosti záznamu nebo fyzické přesunutí tak, aby nemířil na uživatele.

***


Děkuji Vám za pozornost.


École de pilotage de l'année 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifs pour la formation des pilotes et la location d'avions. 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Prévisions météorologiques pour nous.

Odkaz na novinky...

préparation avant le vol.
Odkaz zde...

contact rapide

-----------​

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Write us...