Jak mi doktoři zachránili život!

     V poslední době jsem napsal několik článků, kde jsem zpochybňoval některé lékaře, obvoďáky i psychology a psychiatra, kteří testují piloty pro získání Medical class I.

v ČR na ÚLZ podle mne naprosto nesmyslně s pochybným testem, kde jsou písmena a čísla která máte obrátit a vyhledat v textu na čas. Dělají z Vás cvičené opice. V jiných zemích tak náročné a zpochybnitelné psychologické testy na Medical class I. nemají, nebo je tam nemají vůbec. Ten test musela vytvořit nějaká „guma“ pro vojenské stíhací piloty… Jinak si to neumím představit.


    Když jsem se vyjádřil nad těmito doktory je potřeba říci, že je i spoustu skvělých naprosto nenahraditelných doktorů. Ne každý je tedy dobrý a jen proto, že má vzdělání a titul neznamená, že nemůže být totální blbec. Ostatně mnoho takových jsme viděli – Vy jste viděli v TV, slyšeli v rozhlase a četli na Internetu v době covidové - v době temna, kdy nám vzali veškeré myslitelné svobody a nutili nás pod ztrátou zaměstnání k injekčnímu přijímání jejich „šmakulád“ o kterých většina nevěděla vůbec nic a teprve nyní se projevují a ještě budou projevovat ty všechny život ohrožující vedlejší účinky. Nejhorší je, když taková jelita mají funkce třeba v lékařské komoře.


Pojďme tedy k mému příběhu:


    Jednoho večera mne bolelo břicho. Tak nějak jinak a velmi úporně než když se přejím, nebo kdykoliv jindy co jsem poznal. Bolelo mne celou noc, svíjel jsem se v posteli, měl teplotu a nevěděl jak si lehnout. Bylo to v Praze. Poprosil jsem ženu, aby mne v půl čtvrté ráno, když už jsem to nemohl vydržet, dovezla do fakultní nemocnice na příjem.


    Tam mne ihned po vyšetření už na na chodbě, které proběhlo bez čekání odvezli na operační sál a pak už nic nevím.

     Pak jsem se probudil v posteli, a byl úplně mimo. Řekli mi že jsem byl v posledním stádiu před smrtí a že mi prasklo slepé střevo. Operace byla na poslední chvíli. Z kůže jsem cítil antibiotika, krkal jsem antibiotika, ale byl jsem rád že mi zachránili život!


      I touto cestou tedy musím poděkovat doktorům z operačního sálu a z příjmu na chodbě, kteří dobře diagnostikovali co mi je a ihned adekvátně podle toho jednali! To jsou ti praví a skvělí doktoři! Ti dělají čest svému cechu a v TV, rozhlase, ani tisku většinou nejsou vidět!

Díky jim!


Filip Zejda

École de pilotage de l'année 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifs pour la formation des pilotes et la location d'avions. 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Prévisions météorologiques pour nous.

Odkaz na novinky...

préparation avant le vol.
Odkaz zde...

contact rapide

-----------​

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Write us...