Zdraví pilotů a bezmezná důvěra v doktory.

Podle zákona, vyhlášek a předpisů musí mít pilot platnou zdravotní prohlídku. Medical

To aby neohrozil sám sebe, nebo lidi na zemi.

Zdraví a udržení si dobré kondice je velmi podstatným dějem, který každý z nás může vědomě ovlivnit.

1. Zdravou a vyváženou stravou s  přírodními vitamíny a minerály a slunečním zářením.

2. Vědomým přijímáním energie z přírody a dobrým duševním stavem bez stresu, vyhoření a letargie.

3. Celoživotním vzděláváním se v tomto oboru je možná důležitější víc než si myslíte a může Vám pomoci rozpoznat  pasti které na Vás kladou a do kterých Vás chytají. Jedině tím, že rozkryjeme to co se v současné době děje a komu to slouží, Vám umožní získat znalosti a umět se bránit věcem které nechcete!


 Doktoři

Tak jako ve všech oborech lidské činnosti jsou i mezi lékaři, zdravotníky a doktory obrovské rozdíly. Někdy až propastné.

Není od věci jim nedůvěřovat. Naopak je nutné je kontrolovat a ověřovat si jejich tvrzení, i proto, aby jste mohli tušit proč a kam Vás neznalé směřují a jaký z toho mají profit. Současné zdravotnictví je černá díra na peníze můžete do něj dát jakékoliv nepředstavitelné hodnoty a stále to bude málo. Aby jste mohli doktorům být v nepodřízeném stavu - ale  být jim partnery v zlepšení Vašeho zdravotního stavu je nezbytně nutné se celoživotně vzdělávat i na tomto poli! Je potřeba umět rozlišit co je propaganda jedné či druhé  nebo třetí strany, co je a proč zakázané a komu to prospívá. Je potřeba si říci, co je vyzkoušené a co komu pomáhá.


Máme zde naprosto průměrné doktory, kteří Vám předepíšou lék podle zdravotnických příruček, nejlépe ze seznamu léků od dodavatele, kde mají z prodeje léků  velmi výrazný profit. Tito doktoři ani Vás nemusí vidět, tak jako mnohdy v covidové éře, nebo si Vás jen tak zběžně prohlédnou a vyslechnou – to aby se neřeklo. Stává se tak, že na Vás vyzkouší několik léků s nulovým nebo i záporným  zdravotním výsledkem. To jsou dělníci Big Pharma. Každoročně pak letí na dovolenou sponzorovanou těmito společnostmi, maskovanou jako lékařský kongres, nebo čerpají jednu, nebo celý balíček jiných výhod. Vaše zdraví je v jejich vnímání až na dalším místě a jejich heslem je Vás udržet  ve své evidenci a na lécích co nejdéle pro jejich vlasní profit, zaplacení ordinace a velmi předražených lékařských přístrojů. Je jim celkem jedno kolik pilulek na kolik údajných nemocí Vám předepíšou - čím více tím pro ně lépe a už vůbec netuší že mezi těmito "léky" vznikají interference, kontraindikace aneb nechtěné interakce a vznikají další škodlivé produkty o kterých tito dělníci "lékařské vědy" nemají nejmenší tušení. Mohou Vás tak neúmyslně a nevědomky ...  .Doplňte si sami.


Jsou lékaři celostní medicíny, kteří Vám pomohou od nemoci. Ti si nedělají žádné iluze o současné „lékařské vědě“ a použijí vše co vám pomůže od homeopatik, masáží až po chirurgické zákroky tam kde je potřeba. Své povolání vnímají jako poslání. Někdy i pro karmické zatížení z minulých životů, někdy pro chybu udělanou v tomto životě, někdy protože mají "zlaté srdce"... Těchto doktorů a lékařů je velmi málo, čest jim.


Bohužel jsou i tací doktoři, kteří jsou schopni ve jménu „lékařské vědy“ jak to oni nazývají vám udělat ta nejhorší nepředstavitelná svinstva a zahubit Vás. Někdy i programově a naprosto záměrně. V každé době – i dnes! A Skutečně - nejhorší naprosto nehumání svinstva v průběhu lidských dějin – těch novodobých páchali právě doktoři!


Ukažme si pouze jednu metodu z ze stovek mučení ve jménu „lékařské vědy“ související s létáním:

Z článku:Šílené pokusy nacistických lékařů: Jaká zvěrstva páchali na vězních v koncentračních táborech? Autor: Lenka Kospertová

Až ke hvězdám

Pro potřeby německého letectva prováděl pokusy doktor Sigmund Rascher (1909–1945), který sloužil jako kapitán Luftwaffe. Němci chtěli vyvinout tryskové stíhačky schopné dosáhnout výšky až 18 kilometrů.

Nevěděli však, zda by piloti byli v těchto výškách vůbec schopni pracovat, ani jaké by byly možnosti jejich záchrany při dekompresi a seskoku padákem. Pokusy prováděné na primátech totiž nebyly průkazné.

Rascher se znal s velitelem SS Hendrichem Himmlerem, a to díky své manželce Nině Diehlové, která dříve pracovala jako jeho sekretářka. Nabídl se, že Himmlerovi napíše a požádá ho, zda by umožnil testování na lidech.

Hrůzné pokusy v „maringotce“

Pokusy, jež měly ozřejmit účinky poklesu atmosférického tlaku a obsahu kyslíku ve vzduchu na lidský organismus, započaly v únoru 1942 na vězních v koncentračním táboře Dachau. Nízkotlakou komoru, která připomínala maringotku, dodalo Luftwaffe. MUDr.

František Bláha, který byl od roku 1941 v Dachau vězněn, k tomu řekl: „Většina vězňů hynula těmito pokusy v důsledku vnitřního krvácení do mozku nebo plic; četní lidé chrlili krev, když byli vytaženi z komory.“

Smrtelná katapultace

Při pokusech byli vězni přivázáni k popruhům padáku, aby byla simulace co nejvěrohodnější, což často vedlo ke zlomení vazu či poškození míchy. Na několika z těch, kteří experiment přežili, prováděli Rascherovi asistenti vivisekci, tedy pitvu zaživa.

80 z 200 nedobrovolných účastníků pokusů zemřelo během nich, zbytek byl popraven. V červnu pak Himmler rozhodl o tom, že se v testování již nebude pokračovat.

Podchlazení piloti

Od srpna 1942 začal Rascher pracovat na dalším výzkumu, tentokrát prováděl experimenty s ochlazováním organismu. Němečtí piloti se totiž často zřítili do ledové vody oceánu a nedařilo se je poté zahřát.

Při Rascherových pokusech byli proto vězni nuceni pobývat v ledové lázni s teplotou kolem 3 °C. Měřila se teplota těla, většina nepřežila její pokles pod 25 °C. Rascher zjistil, že i po vytažení z vody teplota těla klesá, a hledal způsoby, jak účastníky experimentu zahřát.

Rychlé ponoření do horké až vařící vody však přineslo jen rychlou smrt.

Simulace mrazu jako na Sibiři

Při bojích v Rusku byli němečtí vojáci vystaveni extrémním mrazům. Himmlera proto zajímalo, zda jsou Rusové geneticky lépe uzpůsobeni chladu odolávat a jaké jsou účinky živočišného tepla. Vězni především z řad Rusů tak byli nuceni nazí čelit teplotám pod bodem mrazu přivázaní na nosítkách, a to klidně celou noc.

Případně byli přikryti prostěradly a co hodinu poléváni studenou vodou. K prozkoumání účinků živočišného tepla na podchlazené byly z tábora v Ravensbrücku převezeny do Dachau čtyři Rusky, které při experimentech nahé zahřívaly vězně.

Ze 300 účastníků pokusy nepřežila 1/3 z nich.

Pokračování příště:


École de pilotage de l'année 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifs pour la formation des pilotes et la location d'avions. 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Prévisions météorologiques pour nous.

Odkaz na novinky...

préparation avant le vol.
Odkaz zde...

contact rapide

-----------​

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Write us...