Hanění bezhotovostních plateb a co za tím vším je...

Karte macht frei!

D-FENS
23.7.2023
Velmi mě potěšil článek pana kolegy Mrcasíka na téma budoucí měny v digitálním koncentráku, přičemž příklad s proměnou vztahu mezi koncovým uživatelem a výrobcem software v důsledku jeho „digitalizace“ pokládám za velmi trefnou a přiléhavou, Mám však potřebu k tomu něco doplnit a to něco směřuje k lidem, kteří žádný software nekupují, žijí v klidu a myslí si, že cloud není prostě jen počítač patřící někomu jinému.

Aktuálně se nacházíme poblíž počátku náběhové křivky mediální kampaně za zrušení hotovosti. Začíná to celkem nevinně. Máme prezidenta rozvědčíka a nejen správný rozvědčík ví, že pokud chcete předvídat budoucí kroky nepřítele, musíte napřed pochopit jeho kroky minulé a současné. Čtěme proto Seznam zprávy, které představují tu nejhorší a nejtendenčnější hlásnou troubu levicového progresivismu v mainstreamu. Neváhejme se zanořit do této odporné narůžovělé žumpy pana Lukačoviče, abychom věděli, co nepřítel chystá. V tomto případě u toho můžeme být od začátku, protože motor se teprve roztáčí a rozehřívá články o fintech nerdech znepokojených dostupností bezkontaktních plateb v hospodách na Šumavě. Brzy příjdou propracovanější a více srdcervoucí články. Pokrokový editor publicistiky Stránský je velice znepokojen probíhajícím odklonem od digitálního koncentráku, kdy se rozšiřuje počet míst, kde okázale neberou platební karty, a rozsáhle spekuluje o důvodech, proč se tak děje, přičemž opomíjí ten hlavní. Existují lidé, kteří nechtějí používat karty, na obou stranách platebního vztahu, protože hotovost znamená svobodu. A znamená kontrolu nad výdaji i příjmy. Nic nemůže být pro takového kavárenského levičáka horší. Je to ideový problém, ne technický.

V podstatě každý den najdeme na Seznam Zprávách článek nějakým způsobem hanobící hotovost. Jako by přišel nějaký příkaz shora. Posuďte sami:

21.07.2023: Sami se střílíme do nohy, říká známý šéfkuchař k rušení plateb kartou (Bastlová)

20.7.2023: Nemusí hned krást. Ekonom vysvětluje, proč může být platba kartou drahá (Bidrmanová)

17.7.2023: Místa, kde vládne jen hotovost. Záchrana přišla na benzince (Špačková)

14.7.2023: ANO: Vláda z nás zrušením EET dělá zemi „cash only“ a fuseklí v sandálech (Bambousková, Stuchlíková)

10.7.2023 Komentář: Karty ne, jen hotovost. Češi odírají svou zemi a sebe navzájem (Stránský).


Vladimír Iljič Stránský bezhotovostně vystřelil z rudozelené Aurory, a během 11 dnů pocítilo šest různých autorů potřebu nějak pohanit hotovostní platby. To je ale náhoda.

Kdo by se hodlal přidat k tomuto pokrokovému kuropění, pro toho mám skvělý příklad z nedávné minulosti. Představte si covidový lockdown, na kterém se nám naše vědecké autority konsensuálně shodly a média ho protlačila skrze politiky, aby nebyly mrazáky v ulicích. Takové ty věci jako zákaz vycházení po určité hodině, protože virus se šířil hlavně od deseti večer, zákaz cestování mezi okresy, povinné uzavření obchodů a podobně.

A představte si ho s digitální měnou, bez hotovosti.

Bylo by to velmi jednoduché. Uvěznit populaci doma by se dalo v podstatě z minuty na minutu. Všechna opatření, která jsem vyjmenoval shora, by nebyla zapotřebí. Uvěznění populace v domácím koncentráku by se dalo dosáhnout prostým vynutím plateb. Už by nebylo třeba zavírat hospody a kina, nepouštět lidi k holiči nebo nedovolit jim koupit si nové fusekle. Stejně tak by nebylo třeba zakazovat cestování, protože by občané stejně nemohli tankovat palivo nebo nabíjet svoje elektromobily.

Postačovalo by tedy vyrobit jakoukoli další umělou krizi, třeba klimatickou „krizi“, protože je teď v létě už týden teplo, plándemii, válku s teroristy nebo cokoli vás napadne (vše podstatné je popsáno v románu 1984) a uvěznění populace by bylo otázkou několika sekund. Jasně, jsme v Čechách, partikulární východiska jsou populární, a v tento moment již části čtenářů šrotuje v hlavě, že by šli pěšky, nebo by jeli na elektrokoloběžce, nebo by si na zahradě utrhli okurku, takže by na ně nemohli, ale těch pár desítek až stovek rebelů na koloběžce s okurkou v ruce by pochytaly bezpečnostní složky konvenčními metodami.

Když se to vylepší ještě o digitální identitu (LIKE „Tečka“) a dálkově kontrolované elektromobily spojené do „chytré“ sítě (což bude nutné od zhruba 30% podílu elektroaut ve flotile), nebude mít digitální koncenták skulinu.

Někoho by možná zase napadlo, že tohle přece nemohou. Přece mi nemohou vypnout moje peníze. Kolikrát za posledních zhruba deset let jsme si řekli, že tohle přece nemohou? Přece nemohou zakázat žárovky, přece nemohou zakázat auta, přece nemohou zakázat kouřit v hospodě, přece nemohou nařídit povinné očkování experimentální látkou… Během covid games lidé velmi snadno a ochotně rezignovali na svá práva, hlavně aby je stát ochránil před tím strašným virem, co se po něm tři dny smrká, a tím podali establishmentu bianco šek na vyvolávání dalších podobných „krizí“, během kterých ukážou, co všechno (ne)mohou.

Pak jsou tady věci, o kterých se na Seznam Zprávách nedočtete. Zaručeně.

Banky jsou aktuálně novou zbraní levice proti všem, co nesouhlasí s woke ideologií, diverzitou a inkluzí všech těch obskurních pseudopohlaví a kvazimenšin. Nejposledněji by o tom mohl vyprávět Nigel Farage, kterému pomohlo jen to, že to dostatečně rozmazal a hlavní bankovní zmrdka se mu musela omluvit. Bezhotovostní společnost je tak nejen poukázkou na digitální koncentrák, ale také na evropskou verzi sociálního kreditu, která bude ještě o něco bestiálnější než její čínský vzor. Zatímco v Číně soudruh ví, co je pro stranu špatně a za co dostane černý puntík, v systému, který buduje naše pokroková levice, to dopředu známo nebude, bude tedy zcela nepředvídatelný a tím k účinnější pro účel ovlivňování populace. Farageovi totiž banka Cuffs zrušila účet proto, že se „jeho projevy neshodovaly s jejími hodnotami“, a vy víte, jaké hodnoty bude ctít vaše banka následující týden?

Možná vám neunikl 66-bodový plán zkázy, který publikovalo německé zelenomarxistické hnutí Poslední generace. To má také velmi aktivní českou odnož, kdyby se někomu zdálo, že se nás to netýká. Nikdo z českých politiků tuto extrémistickou a teroristickou organizaci dosud neodsoudil, což má důvod. Různí ti Fialové a Babišové je potřebují, aby mohli realizovat svoji vlastní destruktivní agendu a „vyvažovat“ extrémistické požadavky, jinak řečeno posouvat Overtonovo okno. A nakonec předstoupili před veřejnost a řekli „oni sice požadovali zákaz létání a zbourat všechna letiště, ale my jsme usilovně jednali a podařilo se nám vyjednat kompromis, takže bude zakázáno létat, ale letiště mohou zůstat“. Pokud vám to připomíná Fialův kapitulantský „boj“ za zachování vozidel se spalovacími motory, tak to je samozřejmě jen náhoda.

Poslední generace tedy předkládá plán destrukce společnosti a jejího návratu do prvobytně pospolné společnosti. Celý plán komentoval Vladimír Pikora zde a asi netřeba jeho slova opakovat. Z ekonomických bodů aktivisté požadují např. příděl benzinu a nafty na 500 litrů na osobu za rok s tím, že za pět let poklesne příděl na nulu. Opět si asi položíte otázku, jak to asi chtějí udělat. Předpokladem k takovým opatřením je opět bezhotovostní společnost.

Možná sledujete ten salámový proces, který provází klimatickou agendu v pozadí debetních karet. Těch samých karet, se kterými většina lidí platí třeba v obchodech. Ty je možné spojit s funkcí, že pasivně počítají váš carbon footprint, tedy jak často hřešíte proti uhlíkovému náboženství. Například si koupíte palivo nebo letenku, abychom zůstali u těch nejvýraznějších forem hereze. Zpočátku to byla jen taková průvodní funkce pro uvědomělé zelené debily, kteří si utrhnou od úst burger a místo toho si dají raději brouky jako tamto podlézavé pokrokářské čuně, co jezdí Trabantem po světě a žere cvrčky. Nemohu si vzpomenout na jméno. Prostě jednou za měsíc jim to napsalo, jak moc jsou karbonově neutrální. Před časem do toho dodělali další funkci, a to je limit. Když doshnete limitu, tak bye bye, konec environmentálně neuvědomělých nákupů, dnes budou k obědu cvrčci s listím. Zatím je to samozřejmě dobrovolné, ale já tomu říkám testovací provoz. Až bude celá technologie dostatečně vyladěná, tak se to zavede povinně. Planeta je v hluboké krizi, copak nevnímáte to horko všude kolem? Musíme jednat, hned teď, je třeba okamžitou akci bez ohledu na všechno ostatní. A každým rokem se pak o něco utáhne šroub. Ani tohle by nešlo zavést, pokud by existovala hotovost.

Různí fintech nerdi, co by si nejradší dali nohu za krk a nechali si nastřelit čip do penisu, aby mohli platit v bordelu bezkontaktně, jsou vlastně v roli užitečných idiotů, podobě jako zmr. Stránský.

Doufám tedy, že je nyní jasné, proč by zachování hotovosti měl chtít úplně každý bez ohledu na to, zda ji aktuálně používá nebo ne, a proč by měl okamžitě pustit z hlavy proganadu progresivně zmrdského média. Určitě přijdou situace, že budeme za hotovost rádi.

zdroj:  https://dfens-cz.com/karte-macht-frei/

École de pilotage de l'année 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifs pour la formation des pilotes et la location d'avions. 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Prévisions météorologiques pour nous.

Odkaz na novinky...

préparation avant le vol.
Odkaz zde...

contact rapide

-----------​

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Write us...