Je rakovina nemocí těch, kteří si neváží svého života? Těch, kteří jsou neinformovaní a těch co to vzdali?

Média lynčují p. Duška za to, že otevřeně a bez okolků zjevil skrývanou skutečnost. Rakovina je volba lidí, kteří nenávidí život, tvrdí Jaroslav Dušek. Dodává k tomu, že:  Poté, co se člověk dozví diagnózu, může ji svou silou zvrátit. „Tam on má to zdraví ve svých rukou. On to může pochopit. Nemusí to akceptovat,“ řekl také.


Ho*ado odporný, vzkazují lidé. někteří přisadili:"„Hovado nechutný! Ať tohle jde říct do očí třeba rodičům umírajících dětí. Je mi z něj zle už několik let,“ zvedl ze židle další."

 Souhlasíte s lynčem na Duška?

Pak bych se zeptal jak hodně nenávidíte svůj život? 

Tak hodně, že pijete produkty COCACOLA a jiné odrezovače? Špínu vydávanou za limonády slazené bojovou psychotropní látkou Aspartamem? Pijete vodu z vodovodu upravovanou a chemicky "otrávenou" mrtvou  vodu, nebo jezdíte pravidelně k přírodní studánce vyvěrající z hory s skleněnými barely pro živou vodu?

A jak jste na tom přátelé s jídlem? Cpete se Picama, Hamburgrama, těstovinama a Babišovýma prefabrikovanýma kuřatama, které v životě nebyly ve volné přírodě a chemickýma polotovarama místo toho, aby jste jedli své produkty, své králíky, své slepice svá vajíčka? Kdy jste si naposledy dali hrách , fazole, kuskus a další základní potraviny? Vlastně jo, vy se těšíte, až budete moci pokrokově dát svým dětem průmyslově vyráběný hmyz - jistě EU to propaguje hurá do toho! Jo a kolikrát jste dětem dali cukříky, sušenečky - na tu máš poměj se děťátko dej si šmakuládu všech možných chemických prvků co ty "sušenky obsahují" a zapij to robátko skvělým odrezovačem s názvem COCACOLA. Ráno v poledne a večer!

Co jste pro děti  a sebe udělali, aby  jste nebyli ozařováni WIFI, mobily a jinými mikrovlnnými zvěrstvy? Jo! Jistě! zase jim další oběd ohřejete v mikrovlnce a radiací jim připravíte sice různě místy ohřáté, ale zcela mrtvé jídlo!

Nehledě k tomu, že jste to právě VY kdo svým dětem dal, koupil chytrý mobilní telefon, který má spoustu vyzařovacích a lidskému zdraví nebezpečných frekvencí přes Wifi až po 4-5G. A Vaši potomci u toho spí celou noc. Myslíte si, že vaši potoci vypnou data nebo wifi, či BT? A že si dají mobil alespoň 3-4m od hlavy když jdou spát? Kulový! Usnou po sledování debilit s mobilem v ruce a u hlavy!

Tak není to všechno hrubá neúcta ke svému životu a totální neúcta k životu Vašich dětí? Promiňte Vy to nechápete? Tak to musíte jít ještě na další dávku nějaké šmakulády, protože politici, kteří z toho mají bussines přece říkali, že Vám to neuškodí, že kvůli tomu budete moct zase do kina, na hory, a vlastně všude. Tvrdili , že se pak nenakazíte!

LHALI VÁM tak jako vždy a kontinuálně to dělají napříč věky! Zamyslete se - pokud jste ještě pány nad svým jednáním. U mnohých jsem svobodnou volbu neviděl již hooodně dlouho. Je to tedy jen na Vás jestli Duškovými slovy nenávidíte život a budete mít tisíce výmluv proč co nejde, proč si ho nemůžete udělat dobrým a zdravým.

Máte svobodnou vůli? Opravdu? Pak se k daným skutečnostem jako rodiče a jako svobodní lidé postavíte čelem a budete věci studovat a nacházet řešení - protože ta jsou k dispozici už nyní! Vítejte v reálném světě přátelé. Tak jednoduché to vše je! Můžu se vykašlat na to abych každé tvrzení ozdrojoval, kdo chce - najde. Vzdy ale hledejte až na 5 straně a dál ve vyhledávačích. Prvních pár  stránek  ve vyhledávačích je cenzurovaných, respektive se zopbrazí pouze to co si přejí ti co ovládají trh, aby jste věděli.

A pokud Vám to ještě nedocvaklo můžete jít po peněžních tocích a zjistit jak který ministr či politik profituje z prodaných vakcín, ze zisku farmaceutických společností a kde má svá aktiva. To jsou věci, které jsou nezpochybnitelné - když už nevěříte předchozím řádkům.

A nezapomeňte největší bussines není prodávat drogy, pást holky, nebo prodávat zbraně - největší výdělek je z  vakcín a trvalého léčení příznaků chorob, které jsme Vám způsobili a Vy jste je přijali za své a nic proti tomu neudělali. Že Vás nevyléčíme? No a co! To není účel  - to bychom přišli o dobře platící klienty pojišťovny. Pojišťovny za Vás zaplatí miliony a Vy budete závilslí na tlumení příznaků. To je trvale udržitelný BUSINESS. Ještě se toho chcete zůčastnit? Prosím, Volba je jen a jen na Vás!

 Záměrně jsem to nejdůležitější nechal na konec. Duševní rovina celé věci  určuje zda skutečně onemocníte, či ne ipřestože děláte ve Vašem životě vše jinak dobře.. .Rakovina a jiné vážnější nemoci vznikají  ponejvíce z dlouhodobých stresů a  z nenávisti, závisti k někomu či něčemu. I své nepřátele nemusíte nenávidět, stačí se spokojit s tím že jsou hloupí a zmanipulovaní. Pokud oni nenávidí Vás - mají zaděláno na ošklivou nemoc.

Příběh z naší rodiny, který se stal.

Děda z manželčiný strany byl za totáče nimrod. Nebylo nic co by si nepostavil a nezvelebil a nespravil. Jeho statky rostly před očima - však pracoval od rána do večera. Chodili k němu sousedé a i těm pomáhal. Byl zaměstnanýl v Motorpalu a tu a tam si dovezl nakoupený materiál z podnikového šrotu, nebo zbytky ze stavby. Závistivý soused vidíce jeho rozvoj  a přízeň sousedů jej pomlouval a klevetil, jaký je to lump, že jistě krade v podniku ze společného socialistického, že rozdává z cizího. Několikrát poštval na dědu  veřejnou bezpečnost -policajty. Děda měl na vše doklad a dokonce i na  dopravu na popdnikovou dodávku.  Vše měl do podrobna rozepsané. Vše bylo legální. Zlý, závistivý a pomlouvačný soused dostal rakovinu hrdla. To mu nestačilo, a protože nemohl  mluvit ani telefonovat,  začal psátl stížnosti a udání jedno za druhým.  A o to více nenáviděl dědu. Nepoučil se. Neuplynul ani rok a  závistivého souseda si odnesla zubatá - umřel na rakovinu. Ta mu  metastázovala z hrdla do celého těla.

Kdyby býval pochopil, že rakovina je poslední varování  před jeho závistí a nenávistí a změnil by svůj život od základu - měl by  ještě šanci. Takto se sám odsoudil.


Obrana Duškova: MuDr. Jan Hnízdil, a příběh jeho pacientky - to fakt stojí za to.

 Filip Zejda

Escuela de vuelo del año 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifas de alquiler de aviones y formación de pilotos 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Previsión meteorológica para nosotros.
Odkaz na novinky...

Formación previa al vuelo para pilotos. ON-LINE
Odkaz zde...

Contacto rápido Sólo hablo checo, ruso e inglés.

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Correo electrónico, contacto de pago, número de identificación...