Je rakovina nemocí těch, kteří si neváží svého života? Těch, kteří jsou neinformovaní a těch co to vzdali?

Média lynčují p. Duška za to, že otevřeně a bez okolků zjevil skrývanou skutečnost. Rakovina je volba lidí, kteří nenávidí život, tvrdí Jaroslav Dušek. Dodává k tomu, že:  Poté, co se člověk dozví diagnózu, může ji svou silou zvrátit. „Tam on má to zdraví ve svých rukou. On to může pochopit. Nemusí to akceptovat,“ řekl také.


Ho*ado odporný, vzkazují lidé. někteří přisadili:"„Hovado nechutný! Ať tohle jde říct do očí třeba rodičům umírajících dětí. Je mi z něj zle už několik let,“ zvedl ze židle další."

 Souhlasíte s lynčem na Duška?

Pak bych se zeptal jak hodně nenávidíte svůj život? 

Tak hodně, že pijete produkty COCACOLA a jiné odrezovače? Špínu vydávanou za limonády slazené bojovou psychotropní látkou Aspartamem? Pijete vodu z vodovodu upravovanou a chemicky "otrávenou" mrtvou  vodu, nebo jezdíte pravidelně k přírodní studánce vyvěrající z hory s skleněnými barely pro živou vodu?

A jak jste na tom přátelé s jídlem? Cpete se Picama, Hamburgrama, těstovinama a Babišovýma prefabrikovanýma kuřatama, které v životě nebyly ve volné přírodě a chemickýma polotovarama místo toho, aby jste jedli své produkty, své králíky, své slepice svá vajíčka? Kdy jste si naposledy dali hrách , fazole, kuskus a další základní potraviny? Vlastně jo, vy se těšíte, až budete moci pokrokově dát svým dětem průmyslově vyráběný hmyz - jistě EU to propaguje hurá do toho! Jo a kolikrát jste dětem dali cukříky, sušenečky - na tu máš poměj se děťátko dej si šmakuládu všech možných chemických prvků co ty "sušenky obsahují" a zapij to robátko skvělým odrezovačem s názvem COCACOLA. Ráno v poledne a večer!

Co jste pro děti  a sebe udělali, aby  jste nebyli ozařováni WIFI, mobily a jinými mikrovlnnými zvěrstvy? Jo! Jistě! zase jim další oběd ohřejete v mikrovlnce a radiací jim připravíte sice různě místy ohřáté, ale zcela mrtvé jídlo!

Nehledě k tomu, že jste to právě VY kdo svým dětem dal, koupil chytrý mobilní telefon, který má spoustu vyzařovacích a lidskému zdraví nebezpečných frekvencí přes Wifi až po 4-5G. A Vaši potomci u toho spí celou noc. Myslíte si, že vaši potoci vypnou data nebo wifi, či BT? A že si dají mobil alespoň 3-4m od hlavy když jdou spát? Kulový! Usnou po sledování debilit s mobilem v ruce a u hlavy!

Tak není to všechno hrubá neúcta ke svému životu a totální neúcta k životu Vašich dětí? Promiňte Vy to nechápete? Tak to musíte jít ještě na další dávku nějaké šmakulády, protože politici, kteří z toho mají bussines přece říkali, že Vám to neuškodí, že kvůli tomu budete moct zase do kina, na hory, a vlastně všude. Tvrdili , že se pak nenakazíte!

LHALI VÁM tak jako vždy a kontinuálně to dělají napříč věky! Zamyslete se - pokud jste ještě pány nad svým jednáním. U mnohých jsem svobodnou volbu neviděl již hooodně dlouho. Je to tedy jen na Vás jestli Duškovými slovy nenávidíte život a budete mít tisíce výmluv proč co nejde, proč si ho nemůžete udělat dobrým a zdravým.

Máte svobodnou vůli? Opravdu? Pak se k daným skutečnostem jako rodiče a jako svobodní lidé postavíte čelem a budete věci studovat a nacházet řešení - protože ta jsou k dispozici už nyní! Vítejte v reálném světě přátelé. Tak jednoduché to vše je! Můžu se vykašlat na to abych každé tvrzení ozdrojoval, kdo chce - najde. Vzdy ale hledejte až na 5 straně a dál ve vyhledávačích. Prvních pár  stránek  ve vyhledávačích je cenzurovaných, respektive se zopbrazí pouze to co si přejí ti co ovládají trh, aby jste věděli.

A pokud Vám to ještě nedocvaklo můžete jít po peněžních tocích a zjistit jak který ministr či politik profituje z prodaných vakcín, ze zisku farmaceutických společností a kde má svá aktiva. To jsou věci, které jsou nezpochybnitelné - když už nevěříte předchozím řádkům.

A nezapomeňte největší bussines není prodávat drogy, pást holky, nebo prodávat zbraně - největší výdělek je z  vakcín a trvalého léčení příznaků chorob, které jsme Vám způsobili a Vy jste je přijali za své a nic proti tomu neudělali. Že Vás nevyléčíme? No a co! To není účel  - to bychom přišli o dobře platící klienty pojišťovny. Pojišťovny za Vás zaplatí miliony a Vy budete závilslí na tlumení příznaků. To je trvale udržitelný BUSINESS. Ještě se toho chcete zůčastnit? Prosím, Volba je jen a jen na Vás!

 Záměrně jsem to nejdůležitější nechal na konec. Duševní rovina celé věci  určuje zda skutečně onemocníte, či ne ipřestože děláte ve Vašem životě vše jinak dobře.. .Rakovina a jiné vážnější nemoci vznikají  ponejvíce z dlouhodobých stresů a  z nenávisti, závisti k někomu či něčemu. I své nepřátele nemusíte nenávidět, stačí se spokojit s tím že jsou hloupí a zmanipulovaní. Pokud oni nenávidí Vás - mají zaděláno na ošklivou nemoc.

Příběh z naší rodiny, který se stal.

Děda z manželčiný strany byl za totáče nimrod. Nebylo nic co by si nepostavil a nezvelebil a nespravil. Jeho statky rostly před očima - však pracoval od rána do večera. Chodili k němu sousedé a i těm pomáhal. Byl zaměstnanýl v Motorpalu a tu a tam si dovezl nakoupený materiál z podnikového šrotu, nebo zbytky ze stavby. Závistivý soused vidíce jeho rozvoj  a přízeň sousedů jej pomlouval a klevetil, jaký je to lump, že jistě krade v podniku ze společného socialistického, že rozdává z cizího. Několikrát poštval na dědu  veřejnou bezpečnost -policajty. Děda měl na vše doklad a dokonce i na  dopravu na popdnikovou dodávku.  Vše měl do podrobna rozepsané. Vše bylo legální. Zlý, závistivý a pomlouvačný soused dostal rakovinu hrdla. To mu nestačilo, a protože nemohl  mluvit ani telefonovat,  začal psátl stížnosti a udání jedno za druhým.  A o to více nenáviděl dědu. Nepoučil se. Neuplynul ani rok a  závistivého souseda si odnesla zubatá - umřel na rakovinu. Ta mu  metastázovala z hrdla do celého těla.

Kdyby býval pochopil, že rakovina je poslední varování  před jeho závistí a nenávistí a změnil by svůj život od základu - měl by  ještě šanci. Takto se sám odsoudil.


Obrana Duškova: MuDr. Jan Hnízdil, a příběh jeho pacientky - to fakt stojí za to.

 Filip Zejda

École de pilotage de l'année 2014

​​

PARTNERS

AEROWEB 
Letecký informační server... více

AIRPAL
Stol Zenail letouny... 
více

LINKS

tarifs pour la formation des pilotes et la location d'avions. 2020
Pdf soubor ke stažení zde...

Prévisions météorologiques pour nous.

Odkaz na novinky...

préparation avant le vol.
Odkaz zde...

contact rapide

-----------​

+420 603 107 704
filip.zejda@seznam.cz
Zbilidy 101, PSČ 588 05

Write us...